След три успешни сезона на „Вкусът на България“ кулинарното приключение в ефира на bTV ще продължи да вълнува зрителите и през пролетта. В новите епизоди на предаването чаровната водеща Мария Жекова обещава да задоволи зрителския порив към готварски приключения и да предложи нова доза развлечение на любителите кулинари. Със своето неподправено любопитство тя ще поведе зрителите към изключително интересни региони на България. На всички пред екраните водещата ще разкрие тайните, които крият тези невероятни места, ще открехне завесата за чудните истории, които пазят те. Ще запознае зрителите с автентични вкусове, стари сортове, аромати и рецепти, за да открие заедно с тях какъв е „вкусът на България“.
Кулинарното шоу ще продължи да представя успешни родни производители, избрали пътя на безкомпромисното качество. Ще постави на пиедестал и смелостта на онези, избрали да съхранят семейните традиции в култивирането на български продукти и запазването на автентичните рецепти въпреки модернизацията на днешния ден. Ще продължи да предизвиква зрителите „да съхраним нашето съкровище България“, като водим природосъобразен начин на живот, на готвене и култура, за да запазим природата на нашата Родина.

Тази пролет Мария Жекова ще продължи с изграждането на кулинарната карта на България и обещава все така умело да води зрителите из необятния свят на готварското изкуство.

От началото на 2024г. програмата започна въвеждането на зелените практики и предстои да бъде сертифицирана по albert – организацията, която подпомага екологичната устойчивост на телевизионната и филмова индустрия в сътрудничеството с BAFTA - British Academy of Film and Television Arts.

АУДИТОРЕН ДЯЛ

Източник: ГАРБ, консолидирани данни, ТГ 18-49, пролетен сезон 2023

Благодарим

за абонирането