WNESS TV е първият телевизионен канал в България, насочен към уелнес и балансиран, здравословен начин на живот. С посланието Open your eyes to a better life Wness TV създава и предлага автентично и позитивно съдържание за зрителите с фокус върху съвременните здравословни навици и потребности, правилното хранене и практичните спортни занимания. Предавания за красота и естетични процедури, йога, аеробика, пилатес, фитнес, функционални тренировъчни занимания с доказани треньори като Сами Хосни, разговори за психология, връзки, съвети за бъдещи родители, както и комедийни шоупрограми с неповторимия Камен Донев превръщат Wness TV във вълнуващ източник на политематично видеосъдържание.

Акцентите на канала за новия пролетен сезон 2023 включват „Сутрешна йога“ и „Сутрешен фитнес“, сутрешния блок „Надя Дейли“, „Wness TV Фокус“ – кратка емисия с актуални теми от деня, поредицата „Спорт за бременни“, рубриката „Часът на храната“, „Пътят на Йога със Сана“, предаването за личностно развитие и професионална мотивация „Отвъд ограниченията“, „Вечерно шоу за запознанства и срещи“, „Матине“ – шоу за култура и градски живот, както и лайфстайл предаването за живота, щастието и здравето „По стъпките на красотата с Гери Дончева“.

Wness TV е част от портфолиото на bTV Media Group от 1 април 2022 г. Според данни на GARB за периода януари – март 2022 г. аудиторията на канала е съставена от 96% жени с преобладаващо градски профил (94%) и с месечни доходи в размер над 900 лв. (76%).

 1. АКЦЕНТИ:
 2. Сутрешна йога
 3. Сутрешен фитнес
 4. Надя Дейли
 5. Спорт за бременни
 6. Часът на храната
 7. Wness TV Фокус
 8. Пътят на Йога със Сана
 9. Отвъд ограниченията
 10. Вечерно шоу за запознанства и срещи
 11. Матине
 12. По стъпките на красотата с Гери Дончева

Благодарим

за абонирането