Всеки ден може да бъде повод за празник. А всеки празник е повод да бъдем забелязани. Така както хората се чувстват приповдигнато и в организационна наслада в специалните дни от годината, така и ние в bTV Media Group можем да създаваме поводи за екранна еуфория и максимална видимост на брандовете и техните кампании.

Подходящите поводи за асоциация на даден продукт с тематично обособено съдържание могат да бъдат всеки месец. Предложенията за присъствие в тематично подбраното съдържание в ефира и платформите на bTV Media Group са дългогодишна традиция, с която медийната група е на разположение да подкрепи своите партньори по пътя към постигането на максимални резултати в комуникационната им рамка. Със силата на висококачественото видеосъдържание в телевизионния ефир, тематичните предложения от творческите екипи на bTV Media Group могат да осигурят допълнително позициониране в дигитална и радиосреда в контекст, ориентиран към надграждане на посланията на марките и спецификата на техните продукти.

Независимо от повода и комуникацията ви, ние можем да го превърнем в празник с иновативни рекламни решения, които излизат извън рамките на рекламния блок. Спортното съдържание, което надграждаме с обхват в разнообразни дисциплини – футбол, волейбол, баскетбол, бокс и смесени бойни изкуства, художествена гимнастика, плажен волейбол, – доставя дозата свеж избор за представителите на всяка индустрия. Както празниците, така и общите интереси обединяват хората, поради което вярваме в силата на подходящо обособените тематични предложения.

В комбинация с технологичната революция в ефира и дигиталното пространство, bTV Media Group надгражда комуникацията с визуално пълноценна творческа реалност и празник за всички сетива. Иновативните формати, сред които аугментирана реалност, подкаст позициониране и 360-градусово присъствие, са само някои от опциите, с които можем да ангажираме аудиторията, а класическият избор от алтернативни рекламни форми е една от най-предпочитаните възможности за проява на творчество.

При интерес за конкретен повод или празник, екипът ни е винаги готов да изготви специален тематичен пакет и да съдейства на своите партньори в тяхната комуникация, затова не се колебайте да се свържете с нас.

Благодарим

за абонирането