bSTARS е платформата, която събира всички лица на bTV Media Group на едно място, предоставяйки на бизнеса креативни решения за обвързване с най-популярните личности, които умело съчетават по естествен начин публичния образ, интересите, хобитата и уменията си със спецификите на клиента и неговия бранд.

Звездното портфолио на bSTARS включва множество талантливи артисти, международно признати шеф-готвачи, любими български спортисти и едни от най-опитните телевизионни и радиоводещи у нас. Високият им професионализъм ги прави изключително подходящи и често избирани модератори на корпоративни събития, конференции и представяне на нови продуктови линии.

От есенния сезон на 2022 г. в звездния небосклон на bSTARS изгряха и любими български спортни водещи. Изключително позитивните и усмихнати Гергана Гунчева и Илия Илиев започнаха своето партньорство с bTV Media Group, което дава възможност на партньорите ни да осъществят колаборации в своите рекламни кампании с тях и заедно да постигнат положителни резултати във все повече различни сфери.

За изгряващите звезди от премиум риалити форматите „Гласът на България“, „Фермата“, „Ергенът“, „MasterChef“, „Dancing stars“ и "Бригада нов дом", както и за артистите от българските сериали на bTV Media Group платформата bSTARS дава шанс да намерят своите партньори според интересите си, а за бизнеса – възможност да осъществи колаборация с най-популярните и актуални нови лица.

Част от портфолиото на bSTARS са и най-опитните водещи в България, които със своя богат опит, бързи реакции и владеене на чужди езици са най-подходящият избор за модератори на корпоративни и галасъбития, конференции, PR събития за представяне на нови продуктови линии и др.

Благодарение на мултиплатформения свят на bTV Media Group bSTARS дава възможност за комплексно партньорство с популярни лица, което включва разнообразни комуникационни канали – телевизия, уеб, социални мрежи, радио, офлайн активности.

Освен включването на лицата на bSTARS в рекламните кампании, в каналите на партньорите ни платформата дава възможност и за реализация на инфлуенсър комуникация, чрез която да стигнат до широката аудитория, на която всяка от звездите се радва в личните си канали в социалните мрежи.

Портфолиото на bSTARS не спира да се разраства, което дава възможност на все повече брандове в различни сфери на бизнеса да намират правилните партньори, които да донесат успех на предстоящите им кампании и да постигнат или дори да надскочат зададените цели.

Благодарим

за абонирането