Най-новото приложение на bTV Radio Group предлага все повече функционалности за слушатели и партньори. Безплатно за Android и iOS, приложението RADIOMATE дава възможност на всеки желаещ да следи любимата си радиостанция, да следи подкастите на групата, да чете новини и да участва в игри. Комбинацията от функционалности е неповторима за българския радиопазар, като предлага максимално широко позициониране за марки и услуги и потребление на голямо количество разнообразно съдържание на едно място.

Онлайн радиостриймът предлага кристален звук, а фоновият режим на работа дава възможност на всички да следят програмата на радиостанциите във всички населени точки на света без прекъсване. RADIOMATE позволява лесно превключване между различните радиостанции, без да се налага да излизаш от приложението. Потребителите могат да четат най-актуалните заглавия от всички сайтове на радиостанциите на групата, докато слушат любимата си музика.

Включвайки игри в приложението, радиостанциите дават възможност на всички потребители лесно и удобно да печелят билети за концерти, да участват за специални награди и да бъдат част от програмата на любимото им радио. Към момента в приложението съществува 3 опции за провеждане на игри – чрез гласуване между две изображения със символ „сърце“ или „палче“, чрез изтриване на част от екранно изображение до разкриването на тайна загадка или чрез отговор на въпрос.

Благодарим

за абонирането