Истински фурор предизвика виртуалната версия на най-великата игра сред феновете на предаването.

Почти милион и половина уникални потребители успяха да премерят сили с компютъра на „Стани богат“ от старта на първия успешен сезон на шоуто до март 2023 г. Със средна продължителност от около 10 мин. на игра феновете на легендарното предаване провериха знанията си онлайн, и то без да се притесняват да седнат на стола на богатството.

Дигиталната игра „Стани богат“ има над 10 300 000 page views за периода от старта си до момента и може да се достъпи навсякъде и по всяко време чрез десктоп или мобилно устройство. Участниците имат право да играят без регистрация, неограничен брой пъти, за да проверят кое е най-високото ниво, до което могат да достигнат.

Също както и в телевизионната игра, която се излъчва всяка делнична вечер от 18:00 ч. в ефира на bTV, в онлайн версията има 15 въпроса и три жокера, като нивата на сложност на въпросите са запазени. За разлика от знаменитото шоу обаче отговорите не са обвързани с парични награди, но пък забавлението остава същото. Специално за най-запалените фенове при достигане на определено ниво на трудност на въпросите в играта участниците имат възможност да споделят постижението си във Facebook, като съответно заслужат една от титлите: „бронзов“, „сребърен“, „елитен“ или „златен“ играч.

Въпросите в онлайн играта са подготвени за предишни сезони на предаването, но не са били задавани в ефир. Участниците разполагат с 60 секунди, за да отговорят на въпрос от някоя от областите: история, география, биология, математика, финанси, светски личности и др. На тяхно разположение са и добре познатите жокери: 50 на 50, обади се на приятел и помощ от публиката.

Играта е достъпна на сайта на bTV – www.btv.bg/stani-bogat/igra, а от екипа обещават много забавления и нови знания за престрашилите се да се включат.

Благодарим

за абонирането