bTV Media Group помага на партньорите си да оптимизират рекламните си кампании и да доставят точните реклами на точните потребители чрез интегрираната платформа за управление на данни (т.нар. Data Management Platform) на Adform. Нашите клиенти могат да се възползват от вече създадените ни аудитории или заедно да създадем персонализирана нишова таргет група специално за тяхната кампания.

За поредна година доказваме през клиентите ни, че можем да доставим адекватните рекламни послания на точните потребители. По този начин, достигайки до правилната за конкретната кампания аудитория, се увеличава интересът към рекламирания продукт или услуга. Клиентът има възможност да създаде персонализирано съобщение, което да окаже по-голямо въздействие върху потребителите в процеса на комуникация.

Благодарение на DMP аудиториите се отчитат повишени резултати по отношение на ефективност и сигурност на търговската марка.

През втората половина на 2022 г. продължават да се открояват предпочитанията на клиентите към спортната аудитория. Всички таргетирани рекламни импресии, генерирани чрез феновете и любителите на спортни състезания, отбелязват 12% ръст спрямо първото шестмесечие на годината.

Друга аудитория, която е събрала интереса на рекламодателите, е бизнес сегментът. Нейният дебют през втората половина на 2022 г. е генерирал 2% от импресиите на кампаниите, купени чрез DMP аудитории и сегментиране.

DMP аудиториите предоставят на клиентите ни свобода, лекота, гъвкавост и точност на управление на различните видове кампании.

Източник: Google Manager 360

 

Благодарим

за абонирането