Гледайте любимия ексклузивен формат отново на екран с дългоочакваните финали на любимите на мнозина предавания.

Феновете на топпродукциите на bTV и този сезон ще могат да проследят най-интересните моменти от финалите чрез 360-градусовите предавания на живо в дигитална среда. Тази уникална за пазара онлайн форма не спира да бележи ръст и да привлича потребители, което утвърждава bWeb като единствената българска медия, която създава и излъчва подобен формат.

Събитията на и зад сцената по време на оспорваните финали на двете предавания ще бъдат показвани по още по-интересен, динамичен и интерактивен начин.

360-градусовите живи излъчвания ще следват успешния формат на взаимодействие на потребителите с популярните водещи на онлайн рубриките „Гласът зад кадър“ и „Животът зад фермата“.

Този подход осигурява възможност за допълнителни бранд интеграции като споменаване и продуктово позициониране на конкретна марка в 360° LIVE STREAM на живо.

С цел достигането до най-широк таргет популяризирането на livestream-a на финалите се прави чрез специална игра. В 360° видео отправяме забавно предизвикателство към зрители и фенове. В него също може да има клиентско присъствие, изобразено чрез атрактивен подход.

Практиката показва, че чрез комбинацията от алтернативни рекламни форми, сред които спонсорирани промо тагове и аугментирана реалност с подходящи 3D обекти, успешно предизвикваме вниманието на широката аудитория. Този нестандартен подход позволява на аудиторията едновременно да се забавлява и да съпреживява емоцията от финала заедно с участниците в него.

Благодарим

за абонирането