Този сезон отново ще предоставим на зрителите специално изживяване в 360°. Финалът на Dancing Stars ще е ексклузивна възможност за клиентите през пролетта да позиционират бранда си в единствената в България подобна активация.

През пролетта на 2024 г. нашият екип отново ще предложи ексклузивна възможност за заснемане с 360° камери и излъчване на живо на един от най-вълнуващите финали през сезона – този на Dancing Stars. Чрез специални 3D cut-in форми ще позиционираме вашия бранд в най-гледания и емоционален етап от шоуто, а именно финалната гала. По време на Live Stream-a в YouTube ангажираността и интеракцията на зрителите е изключително висока, което ще гарантира максимална експозиция на марката.

Tutorial видеата, с които представяме 360°-та активация, също дават изключителна възможност за позициониране на продукт или услуга, като можем да ангажираме аудиторията с нестандартен подход за Giveaway.

Тук може да намерите референция за заснемането на 360° Live Stream с активации от финалите на „Гласът на България“ и „Фермата“:  https://www.youtube.com/watch?v=XyxRwP5MxQI

https://www.youtube.com/watch?v=ZBiP39g6nNA

Благодарим

за абонирането