Винаги можеш да промениш света около себе си и винаги можеш да видиш реалния отзвук от своите действия, когато имаш верни и лоялни последователи, които следват примера ти.

Именно това се стремят да постигат и лидерите на мнение от портфолиото на bTV Media Group – bSTARS, ангажирайки вниманието на тяхната многобройна аудитория.

В началото на лятото слънчевата водеща Деси Стоянова, репортерката, която променя животи – Кристина Газиева, и водещият, който не спира да ни усмихва – Николаос Цитиридис, участваха в няколко различни кампании, всяка от които със собствено послание и кауза.

Ехото на природата

Водещата на „Преди обед“ традиционно се наслаждава на проектите със смисъл и именно затова избра да обърне внимание на своите последователи за крехкото състояние на природата. Тя участва в личните си социални мрежи с послание в кампанията на #climateconnect на Европейската комисия, с призив и мисия, че ако променим начина, по който консумираме, изхвърляме и пътуваме, то вредните емисии, които всички ние като крайни потребители генерираме, могат да се намалят с между 40 и 70% до 2050 година, според последния доклад на ООН за климатичните промени.

Кристина Газиева и пътят към успеха

Журналистът на bTV Кристина Газиева участва като вдъхновяващ лектор в първата за страната „Национална конференция за млади лидери“, организирана от Фондация „България без граници“. Участниците - деца от 4-и до 8-и клас от страната и чужбина, с високи постижения и изявен лидерски потенциал, се срещнаха с репортера на bTV, за да чуят историята за пътя на успеха, за работата на журналиста и за принципите, които всеки ден трябва да отстояваш.

Корпоративен дух с комедиен привкус от Николаос

Да заредиш екипното настроение е винаги по-лесно в компанията на качествен хумор и искрен смях. Именно затова Yettel избра водещият на късното шоу в ефира на bTV – Николаос Цитиридис, за водещ на вътрешно събитие за над 600 служители на открито на стадион „Юнак“ в парк „Борисова градина“. Служителите на телекомуникационната компания се радваха на десетки активности и игри под звуците на избрана музика на живо и с подбрани сетове, както и на вкусни храни и напитки. Всичко това в специално аранжираните летни кътове и плажни барове под прохладата на естествената сянка от дърветата в парка.

Лицата на bSTARS са винаги в творческа готовност да проявят своите роли, допринасяйки към мисията на брандовете. Защото винаги има смисъл и възможност. Екипът ни е на разположение да ви насочи как.

Благодарим

за абонирането