Идеята:

С продуктово позициониране на сладоледи Nirvana в седми сезон на топкулинарното предаване MasterChef да отличим продукта като сладоледа, който ни издига на седмото небце.

Присъствие:

В динамиката на кулинарната надпревара и естествената атмосфера на шоуто разгърнахме интеграцията чрез позициониране на разнообразие от вкусове на сладоледи Nirvana в динамичен стрес тест. Подсилихме емоциите в предизвикателството с условието, че най-слабо представилият се участник отива на елиминация.

С поставената задача участниците трябваше да отведат журито и зрителите в Белгия, като приготвят по три гофрети с различни вкусове, гарнирани с различни видове сладолед Nirvana и топинг.

Много вкусната и сладка задача се оказа неочаквана за някои от хоби готвачите.

Nirvana в разновидностите на Pralines and Cream, Cookies and Cream, Chocolate and Coco chips и Caramel FUDGE бяха позиционирани по време на приготвянето на десерта, свързвайки се с рецептата за най-вкусните белгийски гофрети.

Съставките бяха един от ключовите фактори за приготвяне на хрупкавата отвътре, а пухкава и сочна отвън гофрета, a сладоледи Nirvana допринесоха изключително много за постигане на комбинация от визия, чар и сладост - истинска радост за сетивата на зрителите. Сладоледът придаде очарователни, различни вкусови комбинации на гофретите, богата и красива визия, като някои от презентациите получиха заслуженото внимание на професионалното жури.

Продуктовото присъствие беше реализирано чрез кадри с използване и beauty shot визуализации на продукта в специално декориран и разположен на сетовете на участниците кът.

Съдържателната интеграция на разнообразие от вкусове на сладоледи Nirvana в завладяваща кулинарна битка даде нагледен пример за това, че кремообразната текстура и вкусът на сладоледа са значима стъпка в приготвянето на десерт, който оставя без думи.

КЛИЕНТ: ФРОНЕРИ БЪЛГАРИЯ

БРАНД: NIRVANA

СЕЗОН: ПРОЛЕТ 2021

КАНАЛ: bTV

Благодарим

за абонирането