В ерата на технологиите, смарт дизайн, метавселена и ориентиран към иновациите пазар възможността да осигуриш присъствие на бранда си в технологично подготвена сигурна среда, която застава рамо до рамо с прогреса в индустрията, е доказано предимство.

Като плод на дългогодишните усилия на своите творчески и търговски екипи bTV Media Group осъществява запомнящи се визуални интеграции с помощта на най-съвременните технологии и креативни идеи за персонализирана комуникация на бранда.

През 2021 г. официално ви представихме boost – нашия бранд за нестандартен и индивидуален подход в мултиплатформения свят на съдържанието. Обединен от телевизионни, радио и дигитални експерти, екипът успешно демонстрира на практика как възможностите за присъствие излизат от рекламния блок чрез прилагане на смели решения, които често никой досега не е предприемал. Но именно те работят.

Години наред същите тези екипи проправят първите стъпки към технологичната революция в телевизионна среда, a ефирът на bTV винаги е бил гостоприемен домакин на новите идеи и зрителската потребност за разнообразно съдържание. bTV Media Group е медията, която създава алтернативните рекламни форми на българския пазар още от 2009 г. Оттогава непрекъснато се развиваме и предлагаме все по-иновативни рекламни решения на своите партньори. Прилагането на най-новите тенденции за използване на добавена реалност като средство за визуална бранд комуникация също отвори нови възможности за повишаване на ангажираността на зрителите. Нашият екип отговорно свързва марките с лицата на bTV, което осигурява контакт с автентични фенове в органична за тях комуникационна среда.

С нетърпение и творчески ентусиазъм посрещаме всяко ваше намерение за интерактивна кампания, за да го превърнем в реалност. Всички нови и обичани заглавия в портфолиото на bTV Media Group през пролет 2024 са вашият доверен партньор в постигането на впечатляващ ефект от визуални решения.

Благодарим

за абонирането