Брандът се включи със специално позициониране в коледния епизод от първи сезон на “Вкусът на България”

"Вкусът на България" е вълнуващо и уникално кулинарно травелър предаване в българския ТВ ефир. То отвежда зрителите на серия готварски приключения и осигурява качествено развлечение за хоби кулинарите. Чрез шоуто телевизионната аудитория се докосва до най-добрите примери както в готварството, така и в производството и култивирането на български продукти.

Предаването е и перфектният контекст, в който свързахме брандa Ariel, който помага за поддържането на безупречна чистота в кухнята на водещата на предаването - Мария Жекова, победител в последния сезон на култовия кулинарен формат MasterChef България, известна със своето внимание към детайла, високи изисквания в кухнята, както и с устойчивия начин на живот.

В коледния епизод Мария Жекова демонстрира важен акцент в приготовленията за трапезата в очакване на своите гости – покривката със снежнобяла чистота, постигната със съдействието на Ariel All in 1 Pods.

Ефектът от бранд интеграцията беше допълнен с излъчване на overlay премиум рекламни форми по време на „Вкусът на България“.

Клиент: Procter & Gamble

Агенция: Media Com

Период на провеждане на кампанията: декември 2022

Формат/предаване: продуктово позициониране

Благодарим

за абонирането