Подкастите на bTV обещават на своите зрители широка палитра от интересни теми, вълнуващи гости, полезни съвети и откровени разговори. Новите и вече утвърдените водещи ще представят и през този сезон различни гледни точки в разнообразно съдържание, максимално полезно и интересно.

БВП

Награда от Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) получи „Бизнес Видео Подкаст“, който е сред най-новите проекти на bTV. Специализираният формат  на businessnovinite.bg,предлага на своите зрители разговори по най-важните и актуални теми в областта на бизнеса. Всеки вторник водещата Живка Попатанасова ще среща публиката с изтъкнати експерти от света на бизнеса, политиката, държавните институции и шоубизнеса.

NEWSROOM

В най-новия проект сред подкастите на bWEB директорът на „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV - Антон Хекимян, сяда на журналистическия стол, за да говори откровено със свои колеги топжурналисти по наболели обществени, икономически и политически теми, за любовта към професията, за ролята на медиите, за борбата с фалшивите новини, за писането, журналистическата етика и обективността.

ЗА СПОРТА БЕЗ КЛИШЕТА

Подкастът на bTV със спортна тематика с водещ Петър Бакърджиев  ни среща всеки четвъртък с интересни спортни личности и разговаря откровено и без предразсъдъци по наболели теми в спорта, за живота на спортиста, за жертвите, за загубите и победите, за баланса и емоциите, за дисциплината, за състезанията, рекордите и славата. 

МАЛКИ РАЗГОВОРИ

„Малки разговори“ на страницата на ladyzone.bg ще потопят дамите, а защо не и някои господа, във вълнуващи и интересни теми, свързани със семейството, любовта, изкуството, спорта, доброто самочувствие и баланса между успешната кариера и щастливото семейство. Всяка сряда водещите ни срещат с вълнуващите истории на известни български личности, които откровено разговарят за нещата от живота.

ЖЕНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

„Жените на България“ е вълнуваща поредица от срещи с успели български дами. Водещата ни среща с вдъхновяващи и впечатляващи жени, изградили успешна кариера в България, а и отвъд. Дамите говорят откровено за уроците, за семействата, за бизнеса, за жертвите и за емоциите си. Всяка сряда по една изключителна дама, лидер в своята сфера, разказва за своя път към успеха.

Подкастите на bTV дават уникална възможност на рекламодателите да кореспондират темите си и да обвързват имиджово брандовете с висококачествено съдържание и специфична тематика. С широкия си спектър от теми подкастите на bWEB създават много възможности за различни профили и максимално припокриване с аудиторията на конкретния клиент, имплементирано чрез специално съдържание.

FIT LADY е видеоподкаст за жени, обединени от идеята да спортуват, да бъдат физически здрави и емоционално стабилни. Създатели на центъра са Ваня Висарионова и Юри Атанасов – партньори в живота и бизнеса. Разработена е дигитална поредица за спорт на цялото семейство. Снимат се тренировки за бременни, възстановяване след раждане, силови тренировки за бащи, ресторативно движение за деца и много други.

ЗДРАВИ И СИЛНИ е нов проект за здравословен начин на живот и тренировъчни програми. Водещият фитнес гуру Белчо Христов прави задълбочени анализи на тема здравословно хранене и тренировки. Полезни съвети за хранене и упражнения, здравословен начин на живот, сила и красота, ще получават зрителите в неговата видеопоредица на btvsport.bg всяка събота.

Всички подкасти от портфолиото на bTV може да слушате и гледате, и в платформите: Google, Apple, Sportify, YouTube и Soundcloud.

Благодарим

за абонирането