Подкастите на bTV обещават на своите зрители широка палитра от интересни теми, вълнуващи гости, полезни съвети и откровени  разговори. Утвърдените водещи в компанията на нови лица ще представят и този сезон различни гледни точки с  разнообразно съдържание, максимално полезно и интересно.

БВП

Награда от Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) получи Бизнес Видео Подкаст, който е сред най-новите проекти на bTV. Специализираният формат на businessnovinite.bg предлага на своите зрители разговори по най-важните и актуални теми в областта на бизнеса. Всеки вторник водещата Живка Попатанасова среща публиката с изтъкнати експерти от света на бизнеса, политиката, държавните институции и шоубизнеса.

ЗА СПОРТА БЕЗ КЛИШЕТА

Всеки четвъртък в подкаста на btvsport.bg водещият Петър Бакърджиев разговаря с интересни спортни личности откровено и без предразсъдъци. Събеседниците засягат наболели теми в сферата, споделят мнение за събития и разказват лични истории, разкриващи емоционалния им свят, съпътстван с победи и загуби, рекорди и слава, постигнати с много жертви и дисциплина.

МАЛКИ РАЗГОВОРИ

Малките разговори на страницата на ladyzone.bg  потапят дамите, а защо не и някои господа във вълнуващи и интересни теми, свързани със семейството, любовта, изкуството, спорта, доброто самочувствие и баланса между успешната кариера и личния живот. Всяка сряда водещите ни срещат с вълнуващите истории на известни български личности, които откровено разговарят за нещата от живота.

ЖЕНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

„Жените на България“ е вълнуваща поредица от срещи с успели български дами на сайта btvnovinite.bg. Водещата Живка Попатанасова ни среща с вдъхновяващи и впечатляващи жени, изградили успешна кариера в България, а и отвъд. Дамите говорят откровено за уроците, за семейството, за бизнеса, за жертвите и за емоциите си. Всяка сряда по една изключителна дама, лидер в своята сфера, разказва за пътя си към успеха.

Подкастите на bTV дават уникална възможност на рекламодателите да обвързват имиджово брандовете си с висококачествено съдържание и специфична тематика. С широкия си спектър от теми подкастите на bWEB създават много възможности за достигане до различни профили и максимално припокриване с аудиторията на конкретния клиент, имплементирано чрез специално съдържание.

FIT LADY е видеоподкаст на Ladyzone.bg, насочен основно към женската аудитория, която спортува, стреми се към здраве и емоционална стабилност. Ваня Висарионова, треньор с дългогодишен опит в работата с жени, разработва дигитална поредица за спорт за бременни, възстановяване след раждане, а като допълнение – силови тренировки за бащи, ресторативно движение за деца и много други.

ЗДРАВИ И СИЛНИ е нов проект за добър живот и тренировъчни програми. Водещият фитнес гуру Белчо Христов прави задълбочени анализи на тема здравословно хранене и тренировки. Полезни съвети за хранене и упражнения, здравословен начин на живот, сила и красота ще получават зрителите на подкаста на btvsport всяка събота.

Всички подкасти от портфолиото на bTV може да слушате и гледате и в платформите:

Google, Apple, Sportify, YouTube и Soundcloud.

LADYZONETV

Любимата дамска страница от портфолиото на bTV вече предлага на дамите ексклузивно видеосъдържание в своята ladyzonetv. Три изключителни поредици ще могат да гледат зрителите в интернет телевизията в зоната на дамите:

Подкастът „Малки разговори“, посветен на личните и вълнуващи теми на интересни и обичани публични личности, техните емоции, истории от живота, поуки, забавни случки, трудни и щастливи мигове.

„В чантата на…“ ни среща с необятния свят на любими български дами, които разкриват съдържанието на чантите си и чрез него - кои са важните за тях неща, без които не могат, и как се справят със забързаното си ежедневие, как си почиват и какво ги прави щастливи.

„Моите 5 в Instagram“ е единствена по рода си видеорубрика в българското интернет пространство, която ни среща с интересни дами и историите, които се крият зад любимите им снимки, публикувани в социалната мрежа.

И в трите поредици зрителите могат да „поканят“ любими свои звезди на своеобразна среща, като пишат до редакцията.

В платформата може да бъдат намерени още интересни видеа от ефира на bTV и страниците от bWEB, свързани с лайфстайл, здраве, семейство, любовни отношения, интересни личности, култура и други.

Благодарим

за абонирането