Още един сезон на разнообразни забавления е пред нас! Есента на 2023 г. в bTV Media Group идва с послания за новост, изненада, свеж талант и мултиплатформено преживяване за потребителите на всички bTV платформи.

Обичаните и утвърдени формати, предпочитани от аудиторията като "Фермата", "Гласът на България" и "MasterChef" ще стартират дългоочакваните си нови сезони с борбени участници, нови членове на журито със забележително портфолио и състезателен дух от всички нови лица, които искат да оставят следа с неуморим талант, стратегически умения и увереност.

Тази година "Гласът на България" отбелязва своята 10-годишнина в ефира на bTV и ще се завърне по-силен от всякога с още изненади във всеки етап на формата. Зрителите ще пеят от сърце с талантливите участници пред 4-та ментори, към което тази година се присъединяват още две любими на феновете звезди - Мария Илиева и Миро, заедно с Дара и Иван Лечев. Онлайн потребителите ги очаква забележителен 360-градусов лайфстрийм на големия финал.

Дългоочакваното завръщане на MasterChef с неговия 8-и сезон е вдъхновение за всички любители на готвенето. Форматът, който задава тенденциите и стандартите в кулинарната презентация, ще зарадва публиката с "нов вкус", поднесен от свежото ново жури от известни експерти в състав шеф Илиан Кустев, шеф Александър Таралежков и шефът на шефовете Явор Сарафов.

Приключенското риалити "Фермата", което влита традициите в модерния свят и чийто сюжет е доказано успешен в България, ще отвори нова страница в историята си тази есен - с нови правила, нови видове битки и съвсем нова визия.

Забавлението във всичките му форми е двигателят на предстоящия есенен сезон по bTV, който дава заявка за споделени емоции от преживяването на екрана. Всяко заглавие в нашето портфолио е отделна вселена, която ангажира аудиторията с дълъг жизнен цикъл, който надскача телевизионния екран в самостоятелни дигитални екстеншъни с ексклузивно съдържание, както и радио рубрики, които подсилват гласовете на всички екипи в нашия каталог със съдържание. "За ненаситните", "Животът зад фермата" и "Гласът зад кулисите" са някои от дигиталните проекти, с които аудиторията ни е запозната. През есента те идват с обогатено съдържание и изцяло нови изненадващи елементи, които не само допълват, но и се свързват по естествен начин с телевизионните епизоди, превръщайки ги в съдържание, което аудиторията не би искала да пропусне.

Ако качественото съдържание е крайната дестинация, то емоцията е движещата сила, която го тласка напред. Всяко заглавие носи със себе си определено усещане, към което нашите зрители са привлечени и продължават да се стремят да го пресъздават с всеки следващ телевизионен сезон. Независимо дали става дума за смеха с Николаос Цитиридис в неговото вечерно шоу, за вълнуващите теми и събеседници в"Преди обед" и сутрешните уикенд предавания "Тази събота и неделя", трогателните трансформации в "Животът по действителен случай“, искрените преживявания на популярни личности в "Търси се", изграждането на националната кулинарна карта с "Вкусът на България", пътешествията до по-малко познати дестинации с документални филми като "Без багаж" или докосването до неизвестни факти от живота на изявени личности в "НепознатиТЕ" - всяко заглавие в седмичната ни програма е възможност да вдъхновим емоционално зрителите и начин да се асоциираме с тяхното 360-градусово преживяване.

Емоцията и знанието са неизмеримите сили, които неслучайно стоят зад "Стани богат" и ежедневната ни програма за новини и актуални събития. Това, което е по-добре от това да бъдеш информиран, е да бъдеш информиран от доказани експерти - събеседниците, които избираме за гости в нашите актуални и публицистични предавания. Редакционният екип с безброй награди в България, този на bTV Новините, продължава своята отдаденост на най-актуалното и разнообразно живо отразяване, придружено от представянетона експертни мнения и в полза на най-високата информационна стойност за зрителите.

Всички обичаме изненадите и положителните емоции - подаръци, неочаквано пътуване, дългоочаквано гостуване. Такива случаи носят еуфория, вдъхновение, създават спомени, за които продължаваме да говорим дълго време. Те са начин да се откъснем от ритъма на познатото ежедневие и затова ги приветстваме във всеки възможен момент. Качественото съдържание е добро, именно защото провокира емоция. Предстоящите ни есенни заглавия могат да разширят значително творческите резултати и обхвата на рекламните решения в портфолиото на bTV Media Group и да осигурят на брандовете още по-висока ангажираност на аудиторията, силен отзвук в социалните мрежи и допълнителен успех в точките на продажба.

Каним ви да посрещнем заедно разнообразните рекламни възможности във висококачествената медийна среда на bTV Media Group.

Благодарим

за абонирането