Есенният сезон на bTV ще зарадва интернет потребителите с обичани дигитални формати и ексклузивно съдържание. Вълнуващи екстеншън епизоди само онлайн, възможности за гледане на тв съдържание на любимите предавания, за интерактивно участие в различни предавания, както и специални радиорубрики, допълващи цялостното изживяване на феновете.

ЖИВОТЪТ ЗАД ФЕРМАТА

Дигиталният екстеншън на предаването „Фермата“ предлага на феновете на тв предаването да се запознаят по-отблизо с участниците, да видят неизлъчвани кадри и да се потопят в атмосферата на фермерския живот, и то в компанията на забавния главен сценарист на предаването Мирон Крумов, който знае най-интересните, забавни, вълнуващи, смешни, драматични и тежки моменти от шоуто. Коментари, шеги, интересни случки и бушуващи емоции от „Фермата“ може да гледат зрителите в „Животът зад Фермата“ с Мирон.

БЪЛГАРИ С ПОСОКА

Тази година „Фермата“ ще излезе извън рамките на тв ефира със своята традиционна радиорубрика по bTV Radio. В „Българи с посока“ слушателите ще могат да се срещнат с неповторимите истории на успели българи и едни от най-запомнящите се участници от телевизионния формат. С рубриката радиото цели да постави на фокус общовалидни теми за голяма част от обществото ни и да предаде вдъхновяващите примери на осмелилите се да сбъднат своите мечти. Чрез гостуванията в „Българи с посока“ bTV Radio представя своя прочит на основните мотиви, заложени в най-българското риалити, очертавайки визия за развитието на България и бизнеса тук, както и за подобряване на качеството на живот в страната ни.

#ЗАНЕНАСИТНИТЕ

След дълго очакване дигиталната  поредица  #ЗаНенаситните се завръща на страницата на предаването MasterChef, като и тази година  предоставя на зрителите възможност в рамките на 46 онлайн епизода да вникнат в кулинарните тайни на участниците и съдиите в предаването. Разнообразни епизоди, включващи кастинги, рецепти от седмицата, tasty видеа, интервюта с финалисти и с победителя ще зарадват зрителите онлайн през есенния сезон. Допълнителното съдържание ще обогати кулинарните познания на зрителите, ще им даде възможност да разберат тайните на някои от рецептите, ще заинтригува с допълнителни задачи и предизвикателства, ще доизгради образите на жури и участници и разбира се – ще забавлява.

MASTERЗОНА

Есента посрещаме отново със слънчевата водеща Нейа и обедната кулинарна рубрика на радио N-JOY „MasterЗона“. В нея проследяваме най-новите тенденции в кулинарния свят, най-актуалните заведения, майстор-готвачите в социалните мрежи, здравословното хранене, най-добрите коктейли и представяме апетитни рецепти за любопитните слушатели. Радиоекстеншънът обогатява преживяването на феновете на добрия вкус, като среща аудиторията с изтъкнати професионални и хоби готвачи и удължава удоволствието от кулинарното телевизионно съдържание.

 

Благодарим

за абонирането