Ако има тенденция, която определя търсенето в медиите, то това е забавлението в най-чистата му форма.

Аудиторията е нетърпелива да прегърне изпитанията и трудностите на всеки герой от екрана - независимо дали измислен или реален, а bTV Media Group подготвя всичко това за своя пролетен сезон през 2024 г.

Любов, престъпления, съревнование, игри на познанието, танци - изборът е богат, а най-хубавото е, че зрителите не трябва да избират само един вариант. Пролет 2024 г. носи силен заряд подход, за да предложи най-доброто от всичко във всички медийни платформи и във всички части на деня.

Излишно е да казваме, но да, ще го кажем - абсолютното удоволствие на всички, което приковава хората към екрана и ги кара да обсъждат онлайн след това - Ергенът, идва с третия си сезон, чието действие се развива на ново, но не по-малко екзотично място на юг от България. Млад предприемач с пронизващи сини очи и 26 дами, които се надяват, че той ще се загледа само в една от тях.

Когато има любов, и умът, и тялото танцуват. А понякога танцуват и със звездите. Утвърден феномен в световните праймтайм риалити заглавия, "Dancing Stars" се завръща триумфално в българския ефир, за да предложи пищен спектакъл от изтънчени движения, допълнени от присъствието на обичани звезди от различни професионални поприща.

Танцът е начин да изразим пълното си щастие, подобно на щастието, което ни обзема след печалба в лотарията или победа в игра. "Стани богат" ще се сдобие с партньори в жанра и то не едно, а две нови заглавия, които ще тестват знанията на участниците. От януари стартира "Кой да знае?" - седмично комедийно шоу, което ще се излъчва в праймтайма на bTV. Релаксираща смесица от забавление и знания, предаването ще търси отговорите на въпроси по всякакви теми чрез съревнованието между участващите отбори - с комичен привкус. Още едно любимо заглавие от жанра - "Аз обичам България" ще даде думата на популярни българи в състезание на късмет и знания в стремежа да покажат какво знаят за страната ни. А със завръщането на "Бригада Нов дом" ще станем свидетели на доброто в ефир.

Какъв би бил праймтаймът без приключения? През пролетта на 2024 г. своята премиера ще направи съвсем нов сериал за българските зрители - криминалната драма АЛФА, която ще поднесе сюжетни линии с неочаквани обрати. Не по-малко изненадващи ще бъде и развитието на героите в третия сезон на "Съни бийч".

Забавлението е навсякъде - онлайн, в ефир и на радио вълните. Следете за предстоящото премиерно съдържание на всички платформи на bTV Media Group и bTV Radio Group.

Благодарим

за абонирането