bTV Story е новото име на bTV Lady. Под мотото „Емоции за споделяне“ новият канал вече радва зрителите с вълнуващи истории и сюжети на популярни сериали от целия свят и филмовата индустрия.

Зрителите на изцяло обновения канал ще се наслаждават на качествено и първокласно премиерно програмно съдържание, съчетано с нова визуална концепция и идентичност. Графичната опаковка на bTV Story е разработена в пълна синергия с визията на каналите от портфолиото на групата и отразява актуалните тенденции на медийния пазар.

Със старта си bTV Story ще прикове вниманието на аудиторията с близо 48 часа премиерни заглавия и продукции от цял свят и в различни жанрове на седмица. В богатата програма на новия канал са включени световни сензации, сред които най-дългоочакваните турски сериали, вървящи паралелно с излъчването им в южната ни съседка, завладяващи корейски драми, горещи латиноамерикански теленовели и заплетени европейски криминални поредици, които ще забавляват и ще донесат много емоции и настроение на зрителите.

Основна част от качествената селекция в програмата на канала включва обичани съвременни сериали, отговарящи на потребността на аудиторията от динамика и очакване за развръзка в сюжета, филми за цялото семейство за развлечение от ежедневието и повече споделени моменти, както и атрактивните лайфстайл програми, посветени на модерния начин на живот, изкуството, модата, кулинарията и други.

bTV Story запазва позицията на bTV Lady в мрежата на кабелните и сателитните оператори в България.

Сред топакцентите през новия телевизионен сезон са най-новата драматична поредица с участието на най-голямата звезда на турската киноиндустрия – Къванч Татлъту „Семейството“ (The Family / Aile), както и най-популярният европейски сериал за 2023 г. – „Златно момче“ (Golden Boy / Yalı Çapkını), превърнал се в сензация със смелия си сюжет и спиращата дъха актьорска игра. Сагата е оглавявана от най-популярните в момента актьори в южната ни съседка, които обещават да се превърнат в любимци и на българските зрители. Любимката на зрителите Еда Едже, позната на почитателите на „Опасно изкушение“ като ослепителната Йълдъз, ще изгрее в отрицателна роля в премиерната поредица „Състояние на връзката: Сложно е“ (Relationship Status: It's Complicated / İlişki Durumu Karışık).

Феновете на корейските сериали ще могат да се насладят на премиерната лента „Мозъчни разследвания“ (Brain Works), а бурните латиноамерикански страсти са гарантирани от номинираната за най-добра теленовела на тазгодишните награди „Еми“ бразилска сага „Пантанал“ (Pantanal) и тоталния мексикански хит „Мащехата“ (La madrastra). В специалния късен криминален слот през уикендите почитателите на детективските поредици ще имат възможността да се насладят на класиката в жанра – „Загадъчни убийства по Агата Кристи“ (Criminal Games).

  1. АКЦЕНТИ:
  2. Златно момче
  3. Семейството
  4. Състояние на връзката: Сложно е
  5. Мозъчни разследвания
  6. Пантанал
  7. Мащехата
  8. Загадъчни убийства по Агата Кристи

Благодарим

за абонирането