Есенният сезон ще донесе нови силни емоции в ефира на bTV Lady, а разнообразното портфолио от съдържание за цялото семейство ще даде възможност на рекламодателите да стигнат до аудитория от различни възрастови групи по всяко време.

По традиция семейният канал на bTV Media Group ще предложи вълнуващи истории в различни жанрове от цял свят. През есента премиерата си в ефира на bTV Lady предстои да направят едни от най-очакваните турски, корейски и латиноамерикански поредици.

Единствено зрителите на bTV Lady ще имат възможност да проследят дългоочакваното продължение на емблематичната сага „Трима братя, три сестри“ (Pasión de gavilanes 2), реализирано през 2022 г., близо 20 години след края на първия сезон. Новите 82 епизода на вечния латиноамерикански хит предизвикаха истински фурор в цял свят и заеха едно от челните места в класацията на световната стрийминг платформа Netflix за изминалата година.

Друг основен акцент в есенната програма на канала е премиерният турски сериал „Състояние на връзката: Сложно е“ (İlişki Durumu: Karışık), главните роли в който са поверени на любимците на зрителите Еда Едже и Берк Октай (Йълдъз и Чаатай от „Опасно изкушение“).

По традиция bTV Lady ще зарадва почитателите и на азиатското кино с поредно вълнуващо премиерно заглавие – „Аз не съм робот“ (I’m Not a Robot), в запазения слот за корейски сериали в програмата на канала – всеки делник от 19:30 до 21:00 ч. През уикендите зрителите ще могат да се насладят на качествени романтични филми и заплетени криминални истории.

  1. АКЦЕНТИ:
  2. Трима братя, три сестри 2
  3. Състояние на връзката: Сложно е
  4. Аз не съм робот

Благодарим

за абонирането