Феноменът MasterChef се завръща в ефира на bTV. Дългоочакваното събитие ще се случи тази есен, когато кулинарното предаване ще се излъчва за първи път в своята история у нас през втората половина на годината. Безспорният фаворит на зрителите в жанра на телевизионните кулинарни предавания ще зарадва аудиторията с „нов вкус“, поднесен от новото авторитетно жури в състав Chef Илиан Кустев, Chef Александър Таралежков и ресторантьорът Явор Сарафов. Те са подготвили невероятни предизвикателства за хоби готвачите и очакват да бъдат изненадани с добри технически умения, креативни решения, отдаденост и страст към храната, които могат да променят живота на всеки един участник завинаги.

В битката за голямата награда от 100 000 лева любители готвачи ще влязат в тежка битка, а от тях ще останат онези, които ще трябва да докажат своя талант, характер, техника и въображение. Те ще преминат през тежки и инфарктни изпитания, за да докажат, че имат необходимите качества, за да влязат в кулинарната история на България. По пътя от домашната до професионалната кухня участниците в MasterChef  България ще имат възможността да се учат от най-добрите готвачи в лицето на авторитетното жури, за да заслужат признание, уважение и да запишат името си в най-грандиозното кулинарно състезание.

MasterChef се завръща със своя осми сезон изцяло обновен, за да възбуди отново апетита на зрителите за по-вкусен живот, добра храна и време за малките неща, които ни правят щастливи. В допълнение на телевизионните епизоди екипът на bTV Media Group продължава и с дигиталния екстеншън „За ненаситните“ с допълнителни ексклузивни кадри и рецепти.

Форматът е едно от мащабните заглавия от портфолиото на bTV Media Group, което се сертифицира по стандартите на albert, следвайки принципите за устойчивост и зелени практики (т.нар. green filming). Те обхващат всички елементи и етапи на телевизионната продукция – от строеж на декор, стайлинг, кетъринг, почистване и менажиране на отпадъци до съдържание и постпродукция, с които вярваме, че ще насърчим устойчивото поведение.

АУДИТОРЕН ДЯЛ

Източник: ГАРБ, пролет сезон 2021, консолидирани данни, таргет 18-49 г.

Благодарим

за абонирането