Тази есен любимото музикално шоу „Гласът на България“ ще отбележи своето десето издание в ефира на bTV, а едни от най-големите музикални звезди на България в лицето на Мария Илиева, DARA, Миро и Иван Лечев ще бъдат членовете в треньорския състав. Юбилейното издание на рейтинговото шоу обещава повече изненади и обрати във всеки от етапите на музикалната надпревара. Любимите на зрителите кастинги на тъмно ще разкрият невероятни гласове и вълнуващите истории, които стоят зад тях. Драматичните нокаути ще се завърнат в новия сезон, а битките ще са още по-напрегнати. Нонстоп кражбите пък ще дадат възможност на треньорите да вземат участник от друг отбор и да спасят повече хора от своя.

Десетият сезон на „Гласът на България“ ще предложи 13 невероятни епизода и два експлозивни концерта на живо точно преди Коледа. Надпреварата между треньорите и между самите участници ще бъде оспорвана, битките ще са епични, а победата – за най-добрия! Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лева и титлата „Глас на България“, а кой ще бъде той – зрителите ще разберат тази есен по bTV.

Събитията зад кулисите на голямата сцена също няма да останат в тайна. Всяка седмица на glasat.btv.bg, специални епизоди ще разкриват всичко любопитно, което остава извън телевизионния ефир. Онлайн феновете на топпродукцията на bTV отново ще могат да гледат финала на любимото си шоу онлайн чрез 360˚ livestream, а най-интересните участници и техните истории ще бъдат на фокус и по радио N-JOY в рубриката „Пей, сърце“.

YouTube каналът на „Гласът на България“ има рекорден брой последователи за канал на телевизионно предаване у нас с невероятния брой гледания на едно-единствено видео – над 13 милиона.

АУДИТОРЕН ДЯЛ

Източник: ГАРБ, есенен сезон 2022, консолидирани данни, таргет 18-49 г.

Благодарим

за абонирането