Социалният телевизионен проект „Бригада Нов дом“ ще развълнува стотици хиляди зрители през пролетта на 2024 г. с нови трогателни истории и много нови лица. В предстоящите епизоди на любимото предаване до емблематичната и обичана водеща Мария Силвестър ще застане изцяло нова бригада начело с един от най-колоритните участници във „Фермата 8“ – Калин Евтимов. „Бригада Нов дом“ ще започне своето ново пътуване из страната със специалния си кемпер, за да достигне до хора от различни кътчета на България. Зрителите отново ще станат съпричастни с тревогите и мечтите на онези, които съдбата е поставила в тежки ситуации, но както винаги, във фокус ще е позитивната промяна, която „Бригада Нов дом“ ще донесе в живота им. През новия сезон в подкрепа на каузите ще се включват обикновени хора и доброволци, съпричастни с тях. Те са лично мотивирани, с много енергия, желание и доброволен труд да допринесат за подобряване на живота на героите в предаването.

Позитивно, подкрепящо и силно емоционално, предаването винаги е предизвиквало вълни от съпричастност у зрителите и неслучайно се радва на редица признания и отличия. За петте си сезона досега обичаният от малки и големи телевизионен проект е променил съдбата на повече от 62 семейства и е възвърнал блясъка в очите на над 160 деца.

Тази пролет по bTV обновената „Бригада Нов дом“ обещава да сбъдне още мечти и да връща усмивки – както на участниците, така и на всички пред екраните.

АУДИТОРЕН ДЯЛ

Източник: ГАРБ, консолидирани данни, ТГ 18-49, пролетен сезон 2021

Благодарим

за абонирането