И тази есен здравното предаване на bTV ще продължи да представя всичко най-ново и полезно от света на медицината в двата дни от уикенда. Водещата д-р Неделя Щонова ще задоволява интереса на зрителите към компетентна здравна информация с двойна доза авторитетни гости, полезни съвети и вдъхновяващи разкази на пациенти, преминали през тежки диагнози, всяка събота и неделя от 11:30 часа.

„Светът на здравето“ спечели доверието на зрителите със специалните срещи с най-добрите здравни специалисти в България и по света, с емоционалните лични истории и с интригуващите клинични проучвания и новини от света на съвременната медицина.

Водещата д-р Неделя Щонова, която през март 2023 г. бе отличена от Global Industrial Leaders за „Човечен лидер“ и получи златна статуетка за човечност, е невролог с международни специализации във Weill Cornell Medical College, Ню Йорк, и Hôpital Européen Georges-Pompidou, Париж. Благодарение на задълбочения ѝ авторски прочит и личната медицинска експертиза предаването налага нови стандарти в съвременната здравна журналистика и формира психическа осъзнатост и превантивна здравна култура у зрителите.

АУДИТОРЕН ДЯЛ

Източник: ГАРБ, есенен сезон 2022, консолидирани данни, таргет 18-49 г.

Благодарим

за абонирането