Третият сезон на най-великата игра за знание в света - „Стани богат“, ще бъде във фокуса на забавлението в ефира на bTV и през есента. Историческият момент, при който участник достигна до последния, 15-и, въпрос в играта и си тръгна с рекордната сума от 50 000 лв., прикова вниманието на зрителите тази пролет и предизвика още по-голям интерес към играта. След повече от 20 години в България „Стани богат“ все още е лидер в своя часови слот и е непоклатим символ на знание и качествено съдържание за всички телевизионни зрители.

И тази есен любознателни участници отново ще седнат на стола на богатството, за да премерят знанията си в голямата игра, а всеки от тях ще има шанса да грабне наградата от 100 хиляди лева със знанията си.

Новият сезон ще започне със специални издания, в които деца ще играят с помощта на своите родители, с баба и дядо, а иновации в правилата на играта отново ще гарантират интересни и смислени минути пред екрана за цялото семейство.

Освен в ефира на bTV предаването ще бъде достъпно и в онлайн платформите на bTV Media Group, а феновете на „Стани богат“ все така и по всяко време ще могат да тестват знанията си в онлайн варианта на играта на btv.bg.

АУДИТОРЕН ДЯЛ

Източник: ГАРБ, есенен сезон 2022, консолидирани данни, таргет 18-49 г.

Благодарим

за абонирането