Основен акцент в програмата на спортния канал на bTV Media Group и тази есен ще бъдат най-вълнуващите европейски футболни първенства. Зрителите ще имат възможност да проследят на живо първокласни срещи от най-силните спортни турнири, а рекламодателите ще могат да достигнат до мъжката аудитория с разнообразни рекламни форми.

И през новия телевизионен сезон футболът ще заема централно място в ефира на RING. Изживяване на най-високо ниво гарантират турнирите на УЕФА – Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите, както и италианската Серия А, португалската Примейра лига и шотландската Висша лига, които по традиция отново ще бъдат част от спортния канал. Наред с едни от най-силните футболни първенства място в програмата на RING ще намерят и редица събития в силови, бойни и екстремни спортове като MMA турнирите UFC, Bellator и M-1 Challenge, както и кикбокс срещите от Enfusion, Glory и др.

RING ще продължи да предлага качествени коментарни студиа с големите имена в българската спортна журналистика и с представители на родния и световния спорт. Зрителите ще имат възможност да следят и специални обзорни предавания и документални филми за изключителни моменти в живота на велики спортисти на терена и извън него.

 1. АКЦЕНТИ:
 2. ФУТБОЛ:
 3. УЕФА Шампионска лига
 4. УЕФА Лига Европа
 5. УЕФА Лига на конференциите
 6. Италианска Серия А
 7. Португалска Примейра лига
 8. Шотландска Висша лига
 9. БОЙНИ СПОРТОВЕ:
 10. ММА – UFC, Bellator, M-1 Challenge
 11. Кикбокс – Enfusion, Glory
 12. Професионални боксови срещи
 13. ДОКУМЕНТАЛНИ СПОРТНИ ПОРЕДИЦИ
 14. КОМЕНТАРНИ СТУДИА

 

Благодарим

за абонирането