Есента е приготвила много любопитно съдържание и в радиоефира на най-слушаната радиостанция в страната[1]. Нови рубрики, дигитално позициониране и обвързване с едни от най-големите и утвърдени телевизионни продукции очакват партньорите на радио N-JOY.

Любимото радио ще зарадва почитателите на вкусната храна с новото издание на кулинарната си рубрика „MasterЗона“. Слънчевата водеща на радиото Нейа ще срещне слушателите с историите на новите участници от осмия сезон на най-популярното шоу за кулинария в България MasterChef. Кадри зад кулисите на голямата кухня, специални рецепти и полезни трикове за хоби готвачите ще бъдат споделяни както в ефира на радиото, така и в социалните канали на медията. Очаквайте рубриката всеки делник от 12 до 13 часа по N-JOY.

За почитателите на модата, дизайна, социалните мрежи и най-модерните неща радио N-JOY се е погрижило и през есента да продължи специалната рубрика „Бисквитки“. С водещата Доменика Димитрова слушателите поемат на пътуване из дебрите на интернет. В ежеседмичната рубрика тя се превръща в пътеводител за новите трендове в различни сфери, като заедно с Инспектор N-JOY и щипка хумор ви държат здраво на вълните на радиото за приятна раздумка всеки четвъртък.

[1]
                     ГАРБ, 18-45-годишни, N-JOY

Благодарим

за абонирането