Любимата дамска страница от портфолиото на bTV предлага на дамите ексклузивно видеосъдържание в своята ladyzonetv. Три изключителни поредици ще могат да гледат зрителите в интернет телевизията в зоната на дамите:

Подкастът „Малки разговори“, посветен на личните и вълнуващи теми на интересни и обичани публични личности, техните емоции, истории от живота, поуки, забавни случки, трудни и щастливи мигове.

„В чантата на…“ ни среща с необятния свят на любими български дами, които разкриват съдържанието на чантите си и чрез него кои са важните неща, без какво не могат и как се справят със забързаното си ежедневие, как си почиват и какво ги прави щастливи.

„Моите 5 в Instagram“ е единствена по рода си видеорубрика в българското интернет пространство, която ни среща с интересни дами и историите, които се крият зад любимите им снимки, публикувани в социалната мрежа.

И в трите поредици зрителите могат да „поканят“ любими свои звезди на своеобразна среща, като пишат до редакцията.

В платформата може да бъдат намерени още интересни видеа от ефира на bTV и страниците от bWEB, свързани с лайфстайл, здраве, семейство, любовни отношения, интересни личности, култура и други.

Благодарим

за абонирането