Едно от най-обичаните и свежи лайфстайл предавания в ефира на bTV – COOLt, ще радва зрителите си и през новия сезон. Пътешествията из дебрите на музиката, киното, театъра и всички най-интересни и любопитни събития в света на модата, развлеченията и изкуствата ще продължат с пълна сила и през есента. С модерния облик, иновативна обстановка и високи технологии на предаването удоволствието пред екрана ще бъде наистина пълно.

Всяка събота от 12:30 ч. чаровната водеща на COOLt Натали Трифонова ще посреща с интерес най-популярните личности, алтернативни творци и любими лица от ефира, които ще вдъхновяват от екрана с историите и проектите, в които участват. Звездни гости, новини и ексклузивни кадри от актуалните формати на bTV, както и много изненади очакват зрителите и през новия сезон.

COOLt може да се похвали и със сертификат за екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция, която се реализира в съответствие с т.нар. зелените практики (Green Filming), с грижа за околната среда и усилия за намаляване на въглеродния си отпечатък. Въвеждането на зелени практики се сертифицира от британската платформа albert, част от BAFTA (British Academy of Film and Television Arts).

Освен в ефира на bTV предаването е достъпно и на всички платформи и канали на bTV Media Group.

АУДИТОРЕН ДЯЛ

Източник: ГАРБ, есенен сезон 2022, консолидирани данни, таргет 18-49 г.

Благодарим

за абонирането