bTV Radio е водещото информационно-музикално радио с 9 града на излъчване в цялата страна. Слушателите могат да следят най-горещите теми от деня в авторските предавания на „За града“ и „Важното, казано на глас“, чрез актуалните и спортните предавания от ефира на bTV, предавани на живо, и в редовните новинарски емисии, подготвени от водещите на bTV Новините.

Повече локални новини, информация за актуалната пътна обстановка, редовни музикални гости и рубрики с фокус върху психология, здраве, спорт и лайфстайл са само част от нещата, с които ще се срещнат слушателите на музикално-информационното радио.

Всеки делничен ден около 16:30 часа програмата акцентира на различно съдържание, като две от рубриките включват участието на профилирани специалисти. Здравната поредица с редовното участие на д-р Детелина Симеонова отговаря на повишения интерес към здравната тематика. Специфична рубрика „Българи в посока“, вдъхновена от телевизионния формат „Фермата“ ще надгради отново ефира на bTV Radio. Чрез гостуванията в радиото ще се представи нов прочит на основните мотиви, заложени в най-българското реалити, очертавайки визия за развитието на България и бизнеса тук.

Благодарим

за абонирането