В портфолиото на bTV Media Group скоро очакваме да се присъедини нов и вълнуващ проект- единственияТ по рода си в България сайт за водни спортове. На страниците му интернет потребителите ще могат да открият, освен вълнуващи дестинации за практикуване на ветроходство, така и информация за туроператори, круизи, събития, дори и метеорологичните условия. Там ще бъде поместен и подкастът за ветроходство на bWEB. Проектът Flotilla ще събере на едно място гмуркане, сърф, яхтинг, риболов и много други спортове и ще даде на клиентите много нови специални възможности  за позициониране, както на масови, така и на висок клас и таргетирани брандове.

От друга страна, пълна промяна ще претърпят така наречените „сервизни сайтове“на bTV Media Group.
Астрологическият флагман zodia.bg и надеждният портал за метеорологичната обстановка dalivali.bg, които предоставят ежедневно полезна информация по две от най-следените от българите теми – прогнозата за времето и хороскопа, съвсем скоро ще бъдат с нов дизайн и функционалности.
Един от най-следените сайтове за зодии в българското уеб пространство zodia.bg вече ще предлага много по-детайлна информация както за знаците, така и за движението на Луната, въздействието на Меркурий и други планетарни влияния, съвместимост на зодиакалните знаци, както и много widget-и с развлекателни елементи.
Сайтът ще бъде с нова структура, дизайн и много повече съдържание. Редизайнът на zodia.bg е свързан и с промяна на хороскопа на Алена, която продължава да e една от най-разпознаваемите личности в сферата на астрологията.
Другият мащабен редизайн е на dalivali.bg. Сайтът ще се сдобие с по-ясна и интуитивна структура и представяне на информацията.
Прогнозата за времето ще черпи още по-акуратни данни, характеризиращи се с точност и бързина.
Особен акцент са допълнителните „морски данни“, които касаят точна прогноза за морските градове с акцент върху българските курорти и Гърция. Допълнителен детайл са данните за силата на вълните, скоростта на вятъра, атмосферното налягане и още информация. Целта ни е да бъдем максимално полезни на хората, които са на почивка или живеят по крайбрежието.

Благодарим

за абонирането