Истински фурор предизвика виртуалната версия на най-великата игра сред феновете на предаването.

Над 1 700 000 уникални потребители успяха да премерят сили с компютъра на „Стани богат“ от старта на първия успешен сезон на шоуто до ноември 2023 г. Феновете на легендарното предаване провериха знанията си онлайн, и то без да се притесняват да седнат на стола на богатството.

Дигиталната игра „Стани богат“ има над 11 800 000 page views за периода от старта си до момента и може да се достъпи навсякъде и по всяко време чрез десктоп или мобилно устройство. Участниците имат право да играят без регистрация, неограничен брой пъти, за да проверят кое е най-високото ниво, до което могат да достигнат.

Също както и в телевизионната игра, която се излъчва всяка делнична вечер от 18:00 ч. в ефира на bTV, в онлайн версията има 15 въпроса и три жокера, като нивата на сложност на въпросите са запазени. За разлика от знаменитото шоу обаче отговорите не са обвързани с парични награди, но пък забавлението остава същото. Специално за най-запалените фенове при достигане на определено ниво на трудност на въпросите в играта участниците имат възможност да споделят постижението си във Facebook, като съответно заслужат една от титлите: „бронзов“, „сребърен“, „елитен“ или „златен“ играч.

Въпросите в онлайн играта са подготвени за предишни сезони на предаването, но не са били задавани в ефир. Участниците разполагат с 60 секунди, за да отговорят на въпрос от някоя от областите: история, география, биология, математика, финанси, светски личности и др. На тяхно разположение са и добре познатите жокери: 50 на 50, обади се на приятел и помощ от публиката.

Играта е достъпна на сайта на bTV – www.btv.bg/stani-bogat/igra, а от екипа обещават много забавления и нови знания за престрашилите се да се включат.

Благодарим

за абонирането