Дигиталните епизоди, посветени на „Ергенът“ 2, постигнаха невероятни резултати през миналия сезон, отбелязвайки над 50 000 гледания. Над 1,3 млн. са гледанията на тв епизодите на платформата btvplus.bg и над 130 хиляди са последователите в социалните платформи на риалитито.

Сезон 3 на романтичното приключение също ще бъде съпътстван със свой собствен дигитален екстеншън, който с новата си концепция обещава да надмине по интерес досегашните издания и да се превърне в източник на информация и забавление за потребителите и феновете на шоуто. Негов автор и водещ е Наум Шопов, който ще сподели с феновете кадри и истории от невероятната и красива снимачна локация и ще проследи историите на новите герои в романтичното риалити.

Специалните дигитални епизоди ще се излъчват на страницата на предаването и на платформата btvplus.bg успоредно с излъчването на тв епизодите. В тях, освен че водещият Наум Шопов ще открехва вратата за феновете към всичко най-интересно в шоуто, ще предложи и първа среща с дамата, отпаднала по време на „Церемонията на розата“. Всяка от тях ще сподели от първо лице своите емоции и страхове, ще разкрие тайни от къщата и впечатленията си от случващото се там. 26-те дигитални епизода ще пренесат зрителя на специално място в имението, както и в различни локации, което позволява на клиентите да позиционират продуктите и услугите си органично и да реализират нестандартна кампания в дигиталните канали на предаването.

Благодарим

за абонирането