Потопете се в звездната магия с ексклузивното дигитално съдържание на най-новото танцувално шоу на бТВ!

За най-любопитните и лоялни фенове на предаването, медията ще излъчва онлайн епизоди с неизлъчвани кадри и събития! Зрителите ще могат да проследят какви са емоциите и усилията, които полагат звездите зад кадър, а веднъж седмично ще публикуваме и топ 10 на най-забавните сцени в специална „папарашка“ галерия.

За да бъде преживяването пълноценно за феновете, избрана звезда от родните инфлуенсъри ще води поредицата. Ще следи отблизо как участниците в шоуто репетират за седмичното си предизвикателство и няма да пропусне нито един детайл около тях. Ще ги мотивира и надъхва заедно с треньорите им, а на феновете ще отправя интересни предизвикателства.

Поредицата дава възможност на нашите клиенти да асоциират своя бранд с един от най-успешните формати на световната ТВ сцена. Чрез продуктово позициониране, креативен брандинг, седмични гласувания, анкети и филтри с добавена реалност ще достигнем до лоялната аудитория и ще създадем премиум присъствие на всеки бранд, който реши да се обвърже с рубриката.

Благодарим

за абонирането