Вече над 22 години сутрешният блок на bTV „Тази сутрин“ дава трибуна на най-важните теми от деня чрез новини в реално време, живи включвания от страната, изнесени студиа по специални поводи, горещи политически разговори, разследвания и коментари по най-значимите потребителски теми, които по-късно се развиват в новинарските емисии и онлайн каналите на bTV Media Group.

Доказаният професионалист и водещ на предаването Златимир Йочев посреща най-актуалните и интересни гости всяка делнична сутрин от 6:00 ч., а заедно с останалите лица от нюзрума на bTV Новините, Времето и Спорта разисква както актуалните теми, така и забавни факти, зрителски сигнали и любопитни истории от социалните мрежи.

По колоритен и нетрадиционен начин климатологът проф. Георги Рачев предоставя подробна прогноза за времето в специална рубрика всеки вторник и петък. Продължава и наложената от години рубрика „Седмица на духа“, която се излъчва в седмиците около Великден и Коледа. В нея зрителите се срещат както с популярни личности от света на изкуството, така и с лекари, пожарникари, полицаи, спасители и обикновени граждани с вдъхновяващи постъпки.

Сутрешният блок на bTV „Тази сутрин“ ще продължи да е сред най-динамичните публицистични предавания на bTV и през есенния сезон.

АУДИТОРЕН ДЯЛ

Източник: ГАРБ, есенен сезон 2022, консолидирани данни, таргет 18-49 г.

Благодарим

за абонирането