Екипът на сутрешния уикенд блок подготвя за зрителите разнообразно съдържание с интересни гости за приятен старт на почивните дни всяка събота и неделя от 7:30 до 11:00 часа.

В съботното издание авторитетният журналист Жени Марчева представя най-актуалните теми от седмицата чрез разговори с ексклузивни гости и водещи политически фигури. Водеща на лайфстайл и културни сегменти в съботния ден е Диана Любенова, която продължава да радва зрителите с ексклузивни интервюта с холивудски знаменитости, срещи с любими артисти и вдъхновяващи истории. Обичаният репортер и ководеща Кристина Газиева обсъжда с гостите си актуалните социални и здравни теми, които вълнуват обществото. Тя продължава и своята рубрика „Спасените“ – разтърсващи истории и примери за силата на човешкия дух. В съботната сутрин има време и за спорт, за кино с Влади Апостолов и за интересни материали от репортерите Цвети Петрунова и Станчо Станчев.

В неделния ден популярният журналист Мария Цънцарова стартира изданието с гостувания и коментар по актуалните теми от седмицата, както и информация за всичко важно в неделната сутрин. Петя Дикова споделя със зрителите интервюта с популярни артисти, развлекателни репортажи и социални теми с фокус върху зависимостите, които коментира със своите гости. Нейна е и рубриката „В стола на мама“, в която тя разкрива другата страна на известните и успешни дами. В последния ден от седмицата предаването включва и разследващата рубрика „GLAS с Тина Ивайлова“, интригуващите истории, които Радиана Божикова разказва в „Наоколо“ и „В кухнята на Симона“, където певицата Симона Загорова представя вкусни ястия заедно с известни личности.

Цялото съдържание на почти четиричасовия съботно-неделен сутрешен блок е достъпно и в онлайн платформите на bTV Media Group.

АУДИТОРЕН ДЯЛ

Източник: ГАРБ, есенен сезон 2022, консолидирани данни, таргет 18-49 г.

Благодарим

за абонирането