През есенния сезон „Преди обед“ ще влезе в нов дом и ще зарадва зрителите с обновен формат, нови поредици и още изненади. 

Всеки делничен ден от 9:30 ч. предаването ще продължи да се доказва като различно, актуално, полезно и забавно за цялото семейство. В студиото ще се разгръщат необикновените съдби на обикновени хора, вълнуващи разкази и срещи с различни популярни личности, анализи и коментари на актуални събития. Богатото разнообразие от теми ще бъде допълнено и от нови рубрики, които обещават качествено развлечение пред екрана за зрителите на bTV.

Щастливото семейство на екипа на „Преди обед“ в лицето на Георги Тошев, Радина Червенова, д-р Мартин Генов, Светозара Лазарова, Милен Стаматов, Поли Недкова, Ненчо Илчев, Венета Георгиева, Деян Статулов, Влади Гешев и др. ще продължи да осигурява любопитна информация за всички аспекти на живота, а интерактивната комуникация със зрителите в реално време продължава да е факт.

Съдържанието на „Преди обед“ ще бъде достъпно и на онлайн платформите на bTV Media Group – с откъси от предаването на сайта на bTV, целите предавания на btvplus.bg и по всяко време на VOYO.

АУДИТОРЕН ДЯЛ

Източник: ГАРБ, есенен сезон 2022, консолидирани данни, таргет 18-49 г.

Благодарим

за абонирането