Най-значимите и интересни новини и събития от света на спорта, представени по различен и динамичен начин на високо ниво от млади и енергични професионалисти, очакват зрителите и през новия сезон в спортните емисии на bTV. Вдъхновеният екип на спортната редакция на bTV Media Group ще продължи да представя селекция от локални и глобални новини за най-вълнуващите турнири и двубои, поднесени по атрактивен и професионален начин благодарение на 360-градусовото студио на bTV и на технологията за добавена реалност.

Със своя уникален подход журналистите ще продължават да отразяват престижните турнири в света – УЕФА Шампионска лига, УЕФА Лига Европа и УЕФА Лига на конференциите, както и редица специални събития от различни спортове.

Всичко най-интересно от света на българския и световния спорт, както и ексклузивно съдържание са достъпни на специализирания сайт btvsport.bg. На него потребителите могат да открият ексклузивни новини, интервюта, срещи със суперзвездите и техните треньори, резултати от надпревари, статистика на живо, както и пълна програма на спортните събития. btvsport.bg е домът и на подкаста на bTV Media Group „За спорта без клишета“.

АУДИТОРЕН ДЯЛ

Източник: ГАРБ, есенен сезон 2022, консолидирани данни, таргет 18-49 г.

Благодарим

за абонирането