Емблематичното обзорно актуално предаване на bTV „120 минути“ поднася на зрителите задълбочен, обективен и спокоен поглед върху събитията, темите и героите от седмицата, които влияят на живота на всеки човек. Всяка неделя водещият Светослав Иванов среща зрителите с ексклузивни гости от цял свят и задава важните за хората въпроси в търсене на отговорите, които провокират размисъл.

Популярният журналист Стоян Георгиев се включва в „120 минути“ със своя рубрика „Специален репортаж“, която представя уникален поглед към най-актуалните теми от седмицата. Заедно с водещия Светослав Иванов той коментира социални, криминални, политически и лични истории, които могат да развълнуват зрителите. Журналистът Марин Николов прави разкрития на различни схеми и злоупотреби в своята рубрика „Разследването“.

„Коментар на водещия“ продължава да бъде емблемата на „120 минути“, както и знаковата рубрика „Роуминг“, а „В главната роля“ разкрива по различен начин повече за обичани и популярни лица.

Резултатите на „120 минути“ показват постоянен зрителски интерес и позиционират предаването като лидер в уикенд ефира в България. Достъпно е на малкия екран и онлайн на дигиталните платформи на bTV Media Group.

АУДИТОРЕН ДЯЛ

Източник: ГАРБ, есенен сезон 2022, консолидирани данни, таргет 18-49 г.

Благодарим

за абонирането