И тази есен любителите на седмото изкуство ще имат запазено място на първия ред в киносалона на bTV Cinema, където отново ги очакват силни филмови заглавия, касови холивудски продукции и доказани блокбъстъри. В есенната програмна схема на филмовия канал са заложени редица премиери и вечни хитове от различни жанрове – екшън, драма, трилър, комедии, ужаси, романтични и приключенски, за да могат зрителите да се насладят на качествено и незабравимо киноизживяване от комфорта на своя дом.

Всяка понеделник вечер от 21:00 ч. в ефира на bTV Cinema ще се състоят телевизионни премиери на високооценени филми от богатата колекция на водещи холивудски студиа като Universal, 20th Century Fox, Warner Bros, Paramount и др. Каналът ще продължи с традицията си да предлага тематични вечери, посветени на любими актьори, режисьори и поредици.

Всеки вторник от 19:00 ч. bTV Cinema ще изненадва феновете на любовните истории с премиерен романтичен филм в рубриката „Романтичен вторник“, а всеки петък почитателите на трилърите ще могат да се насладят на премиерно заглавие в рубриката „Трилъри в петък“. Събота вечер е запазена за емблематичната рубрика на bTV Cinema – CINEMA X, в която място ще продължат да намират най-стряскащите хоръри. Програмната схема на канала позволява на рекламодателите да обвържат своите брандове с най-точната и желана от тях таргет група.

Уникалното по рода си авторско предаване „Като на кино“ ще продължи да представя на феновете на седмото изкуство най-актуалните новини и любопитни истории от световното и родното кино всяка вечер преди филма в 21 ч., а „Преди обед“ по bTV традиционно ще повдига завесата към най-интересните теми от предаването през седмицата.

 

 1. АКЦЕНТИ:
 2. ПРЕМИЕРНИ ФИЛМИ ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК
 3. КАСОВИ КИНОЗАГЛАВИЯ:
 4. Мумията
 5. Великата стена
 6. Китайски зодиак
 7. Секретна квартира
 8. 300
 9. Шерлок Холмс
 10. Шерлок Холмс: Игра на сенки
 11. ТЕМАТИЧНИ ВЕЧЕРИ
 12. CINEMA X
 13. РОМАНТИЧЕН ВТОРНИК
 14. ТРИЛЪРИ В ПЕТЪК
 15. КАТО НА КИНО

Благодарим

за абонирането