Една добре позната поговорка гласи: "Красотата е в очите на гледащия". В речника на медийната индустрия можем да го перифразираме така: "Забавлението е в очите на публиката". Откъде идва забавлението - обикновено от медиите. През 2024 г. ние предлагаме забавление директно насочено към очите и ушите на нашата аудитория, на всички платформи на bTV Media Group - телевизия, дигитално пространство и радио.

През екрана - независимо дали голям или малък, но винаги в най-високо качество, както и по всички радио честоти, аудиторията ще се наслади на истински празник за сетивата, защото ние внасяме новости навсякъде.

"Какво означава това?" - въпрос, който може би ще повдигнат много от нашите партньори и рекламодатели. Ние ще ви кажем, а още по-добре от това и ще ви покажем - на страниците, които ще разгледате сега.

Разказването на истории винаги е било в основата на bTV Media Group и ние обичаме да разказваме историите, които имат значение и отекват силно - независимо дали чрез безкомпромисно отразяване на новините, ежедневни токшоута, риалити формати и местни продукции, или чрез специалното ни ексклузивно дигитално съдържание. Предаванията, които предстои да гледате и проследявате през 2024 г., са сред стълбовете на световното медийно развлечение, поднесени с локален привкус и модерно усещане.

Ако трябва да посочите едно нещо, което липсва в жанра на риалити шоу форматите сега, за какво бихте се сетили? По телевизията гледаме как хората готвят, влюбват се, пеят, пътуват, строят, оцеляват. Единственото нещо, което не сме виждали от известно време, са танците - и точно това ще добавим към спектъра от телевизионни преживявания през пролетта на 2024 г. Очаквайте да видите това, което ще се превърне в празник на музиката и грацията със завръщането на една от най-емблематичните заглавия в телевизията с постоянно присъствие в глобалния праймтайм - Dancing Stars.

Шоуто, за което всички говорят - "Ергенът", идва с третия си пореден/последователен сезон, нова локация и епизоди, които обещават да накарат зрителите да говорят за случващото се на екрана. Отново.

В преследване на знанието феноменалното предаване "Стани богат" ще бъде допълнено от "Кой да знае?". - шоу, което ще тества знанията на любопитни участници в още по-разширени части от ежедневната ни програмата.

Радостта от това да "направиш добро и да се почувстваш добре" ще получи своята подобаваща интерпретация с новия сезон на "Бригада Нов дом" - предаването, което буквално променя животи и реализира социално отговорни проекти в цяла България.

И тъй като именно България е пазарът, на който всички ние се намираме, редица оригинални предавания ще се фокусират върху многобройните чудеса, които тази страна може да предложи - сред които изцяло нов сезон на "Аз обичам България" и "Вкусът на България". Локалното съдържание е това, което зрителите искат, и ние отговаряме на това търсене, като добавяме два оригинални български сериала през Пролет 2024 - криминалната драма "АЛФА" и дългоочаквания трети сезон на любимия "Съни бийч".

Забавленията, изненадите и безкрайните възможности ще се разгърнат още повече със спортното и ексклузивното тематично съдържание, което bTV Media Group ще излъчи през 2024 г.

Удоволствие е да работим заедно с професионалисти и от двете страни - bTV Media Group и вас, нашите партньори, които ни мотивират и вдъхновяват да бъдем модерни, градски и фокусирани към постигане на високи резултати. Защото успехът е наша обща цел.

Нямаме търпение да продължим да постигаме успехи заедно с вас и през 2024 г.

Ралф Бартолайт

Главен изпълнителен директор на bTV Media Group

Благодарим

за абонирането